Oltiin porukalla hiukan risteilyllä. Nyt voin jo kirjoittaa kun ei kädet tärise niin paljon. Reissu meni loistavasti ja kerron tässä lyhyesti koko reissun.

Lähdimme Nokian pihalta kohti Turun satamaan ja matkalla meillä oli ihan hyvä tarjoilu eli siideri ja kaljaa. Omana pullona tietenkin jotain ja mulla oli mustaherukka rommia 21%. Otettiin silleen ihan pienet ennen ku mennään laivaan.

Laivalla meillä oli varattu seisovapöytä jossa vetelimme sapuskaa kunnolla ja tietenkin pari viiniä ja kaljaa tuli samalla otettua.

Ruokailun jälkeen haimme tax freestä aamupalan eli kaljaa, siideriä, Finlandia vodka pullon ja lantrinkia.

Tämän jälkeen eli jotain kello 21:00 menimme Moulin Rougeen jossa meille oli järjestetty esitys ja hanat auki kello 23:00 asti. Esitys oli aivan per...... siinä oli jotain 4 jätkää jotka ei osannu tanssia ja edes laulaa. Halvalla oli varmaan saatu. Tässä kohtaa miesvoittoinen yleisö ei kohdannut esiintyjää vaan jokainen melkein pysytteli baarin puolella keskittyen tärkeimpään eli juomiseen.

Kello 23:00 jälkeen palloilimme tanssi, karaoke ja disco paikassa jokaisessa vähän vuorotellen. Siellä sitten jammattiin jonkun verran ja otettiin pari drinksua. Siitä valomerkin jälkeen sitten hyttiin jatkoille ja musa täysille kaiuttimista. Kuuteen asti meni ihan hyvin ja siinä välissä oli pakko ottaa kolmen vartin nokkoset. Pirteenä herättyäni varttia vaille 7 otin vähän aamupalaa ja jatkoimme bilettämistä.

Perjantai päivä meni siellä sun täällä ja syömässäkin oltiin päivällä buffetissa tietenkin firman piikkiin muistaakseni paahtopaistia! ;-D

Tässä reissu lyhyesti ja muutama kuva alla!

207965.jpg

Matkajuotavaa!

 

207963.jpg

Buffetti torstaina kun menimme laivalle. Tuli syötyä pitkän kaavan mukaan! ;-D

207966.jpg

Iloisia ilmeitä buffetpöydässä!

207962.jpg

Aamulla herättyäni ja hauskaa oli!

207964.jpg

Aamupala!