Viikolla 28 lähdin kaverin kanssa kiertelemään Turun Saaristoa veneellä niin kuin oltiin vuosi sitten sovittu. Matkalla nähtiin jos jonkinlaista maisemaa. Ilma oli koko viikonlopun hieno ja tuuli ei haitannut ajamista. Matkankohteena oli ensimmäisenä Mussalon saari jossa kaverin mökki odottelee. "Sauvon" pätkä oli heti aluksi matkan tylsin kohta, koska olo oli kuin olisi ajanut isoa jokea pitkin, mutta kun pääsimme Paraisten portille asti niin maisemat alkoivat vaihtumaan mielekkäämmiksi. Menomatkalla tietenkin osuimme Silja Linen aaltoihin vai mihin se nyt oli ja ne olivatkin aika kookkaat. Ajoaika Teijolta Mussaloon kesti n.4h kun välillä pysähdyimme "tankkaamaan". Mussalossa vietimme yhden yön ja seuraavan päivän, kunnes kaveri tuli hakemaan meitä Omenasaareen saunomaan. Oli hieno kokemus olla siellä ja nähdä uusia paikkoja Saaristossa. Ilta/yö oli aika hapokas, mutta mukava. Lauantai aamulla heräsimme saaresta ja saimme kyydin takaisin Mussaloon. Laitoimme siellä mökin kuntoon ja lähdimme kohti Bergholmia vai mikä se oli. Matkalla "tankkasimme" Leikluodossa siis oikeesti otimme Dieseliä tankkii joka maksoi 1,58€/L. Tankkiin meni 71 litraa ja kun otimme pari "virvoitusjuomaa" niin hintaa kertyi yli 120€ vai mitä se oli.

Tankattuamme jatkoimme matkaa Bergholmiin toisen kaverin mökille joka sijaitsee lähellä Kihdin väylää Brändöstä koiliseen. Matka sinne meni hyvin kun valitsin en niin tuulisen reitin eli pujottelimme kivien välistä ettei etelätuuli haittaisi. Matka Mussalosta Bergholmiin kesti jotain 1 tunnin vai mitä se oli. Bergholmassa vietimme lauantai ja sunnuntai päivän vähemmän tai enemmän viervoitusjuomien kanssa. Sunnuntai "aamuna" vai koska se oli suunnittelin reitin takaisin Teijolle. Matka kesti Bergholmista tasan 5 tuntia Teijolle ja olimmekin laiturissa varttia vaille yhdeksän illalla.

Summaus reissusta: Matka oli suht rankka, hieno ilmojen puolesta, rusketusta saatiin, nähtiin todella hienoja maisemia/paikkoja ja ajomatkat menivät ilman ongelmia.

1735537.jpg

Vilma vartioi Bergholmaa

1735545.jpg

Matkalla Mussaloon.

1735546.jpg

Omenasaaressa karaoke raikaa agrekaatin voimalla. ;-)

1735538.jpg

Tulossa Bergholmaan

1735540.jpg

Saunan jälkeistä fiilistelyä "virvoitusjuoman" tahtiin.

1735539.jpg

Kaverin mökiltä Bergholmasta.

1735542.jpg

Bergholman huipulla vai missä se oli.

1735544.jpg

Veneet parkissa.

1735547.jpg

Auringon lasku Berghoman kalliolta vai mistä se oli.